Triootje op een broodje logo
Triootje op een broodje

Over ons

Triootje op een Broodje ging van start in 2013, maar toen was zaakvoerder Felix al lang niet meer aan zijn proefstuk toe bij het beleggen van broodjes.

Sinds 2006 was hij aan de slag in de broodjeszaak van zijn schoonbroer in Mechelen. Hij leerde er het vak, deed ervaring op en vond zijn passie. Toen de kans zich stelde om een eigen broodjeszaak te beginnen in Lier, aarzelden Felix en zijn echtgenote geen moment en deden een heel ander soort belegging.

Sinds 2013 zijn zij hun klanten met plezier van dienst in hun gezellige broodjesbar in de Lierse Mallekotstraat, naast de ring en dicht bij het kruispunt met de Antwerpsesteenweg (N10). U kan er uw lunch komen afhalen of gezellig ter plaatse eten.

Triootje op een Broodje - Broodjeszaak Lier
Triootje op een Broodje - Broodjeszaak Lier

Kwaliteitsgarantie

Alles wordt bereid met dagverse ingrediënten, de broodjes worden ter plaatse afgebakken. Maar de nadruk op kwaliteit gaat nog verder: onze zorg voor hygiëne, kwaliteitsproducten, en een persoonlijke en vriendelijke service verzekeren klantentevredenheid.

Ook onze leveringen verzorgen we keurig en op tijd. Wanneer u voor 10.30u bestelt via telefoon of deze website, staat uw bestelling klaar wanneer u wenst of wordt zij tijdig bij u geleverd voor een verkwikkende lunchpauze.

Riante keuze

Gaandeweg breidde het aanbod uit, tot het uitzonderlijke menu van vandaag. Tientallen soorten belegde broodjes, slaatjes en snacks om van te likkebaarden.

Ontdek het uitgebreide menu met belegde broodjes, speciale broodjes, slaatjes, snacks, kleine snacks, en een grote keuze aan sauzen.

Van een snelle, gezonde, lekkere lunch tot de catering voor uw lunchmeetings, recepties of evenementen. Triootje op een Broodje biedt iedereen keuze en kwaliteit met de glimlach.

Triootje op een Broodje - Broodjeszaak Lier

Kijk binnen

Triootje op een Broodje is uw bestemming voor een gezonde, snelle snack tussen twee afspraken, een gezellige lunchpauze in de werk- of schooldag, of de aangewezen broodjesbar waar u uw belegd broodje kan ophalen of broodjes bestellen.